Tuinhuis Beethovenstraat

Gepost: 20 september 2016

Voor een familie met 3 dochters is (vergunningsvrij) een eigen huis voor de dochters ontworpen in de brede achtertuin. Het tuinhuis is via een glazen sluis gekoppeld aan het huis waardoor het binnendoor bereikbaar is. In het tuinhuis zijn 3 kinderkamers en een badkamer gemaakt. Door in hout skeletbouw te bouwen met op strategische posities kozijnen is een licht tuinhuis ontworpen met een dik groen dak om het deel tuin dat door het tuinhuis in beslag genomen wordt te compenseren. (bouwkundige uitwerking; Studio Deep Blue)

tuingevel; 3 grote houten kozijnen voor een glazen gang

Studio Higgs staat voor u klaar,

bel
+31.6.411 26 359

ing. M. Arch Pim van Oppenraaij
Nieuwe spiegelstraat 65
1017 DD Amsterdam

facebook email linkedIn google maps button
loading